maandag 9 augustus 2010

Dagje van relax

Vanochtend na 4 uur slaap toch maar opgestaan. De dag van gister hakt er toch nog wel in. Toch zijn de kinderen erg actief. Eerst maar eens ontbijten, naar Sizlers gereden voor een buffet, maar daar kwamen we niet verder als de parkeerplaats. Wat een rij is blijkbaar erg in trek. Dan maar even doorgereden naar Denny's. Hier moesten we 10 minuten geduld hebben, maar erg kort daarna waren we aan de beurt.
Lekkere sandwich met scrambled eggs gegeten en de kids allebei een sportbeker bij hun pancake, die ook tevreden. Next stop Publix, de boodschappen ingeslagen zoals fles cola, dr pepper, mountain dew en punch voor het vrouwtje. Nou ja flesje aangezien alles hier bigger is flesje van 2 liter. Ijsjes, bier en wat fruit en naar de kassa. Ik praat blijkbaar engels met een Dutch accent want het belgisch meisje achter de kassa het me snel door. Wel leuk om even Nederlands te spreken met een Antwerpse.
's Middags in het zwembad gelegen en het complex rondgelopen. Kwamen we 2 grote vogels met een rode kam op hun hooft tegen achter ons basketbalcourt. Maar een stukje verder bij de afvalcontainers, 2 wasbeertjes of mooier gezegd Racoons.
Blijkbaar man en vrouw en zitten hier al jaren.
's Avonds naar Pr1me outlet gereden voor een kijkje. Eerst gegeten op het foodcourt.
Ik hoorde hier zeer positieve verhalen over maar het viel voor ons een beetje tegen.
De hamburgers van Five guys was niet lekker volgens Arick. Jerzy had de Chicken van uhhh de zaak op de hoek. Wij namen de chinees daarvoor. Was best lekker maar om daar nu voor een 2e keer te gaan eten Nee. Na het eten de shops gezien en Arick as helemaal verkocht in de Converse winkel. Hij gaat deze vakantie voor de hoge lichte groene van 30 dollar. Jerzy kun zijn ei kwijt in de all sprts store voor de petten en ander Major League Baseball stuff.
We zijn lekker op tijd naar (huis) aangereden en het bedje opgezocht.
De Tom Tom doet het nog niet (ook niet na het resetten) dus daar gaan we binnenkort maar even langs een speciaalzaak, misschien kunnen hun advies geven.
Twinmom, de honkbalwedstrijden staan voor 20 en 27 augustus gepland. Hier gaan we zeker foto's schieten en filmen.
Jullie bedankt weer voor de positieve reacties en ik ga nu naar bed.
Tot morgen.

3 opmerkingen:

  1. Jammer dat de tomtom nog altijd niet wil meewerken in de vakantie. Ik ben benieuwd wat het probleem zal zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat de tomtom betreft houd mijn fantasie op, tenzij je de backup op je computer hebt staan. Start dan gewoon Tomtom home op, sluit je tomtom aan via usb en zet hem aan... Dan backup terug zetten..


    veel plezier nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Knap verveleend die TomTom. Voor het TomTom tijdperk kwam je natuurlijk ook wel waar je naar toe wilde maar met TomTom is het toch wel wat prettiger. De honkbal duurt dus nog even, hier begint het voor de jongens aanstaande zaterdag al weer.
    Lekkere eerste dag zo te lezen. Morgen ook weer veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen