woensdag 11 augustus 2010

Magic Kingdom

Ten eerste wil ik mijn complimenten maken aan de reizigers die hun reisverslagen zo snel op de blogs zetten. Er is hier namelijk zo veel te zien en te doen dat er bijna geen tijd is om je verslag op papier te zetten.
Vandaag vroeg op gestaan want de reis gaat naar Magic Kingdom. Eerst even ontbijten bij Sizzlers. Konden deze keer gelijk naar ons tafeltje verwezen worden. Het verbaast me toch elke keer weer wat sommige (amerikanen) zo weg kunnen stouwen 's morgens. Wij houden het bij wat scrammbled eggs met toast, 1 pancake en wat fruit.
Op naar Mickey. We zijn met de boot van de kassa's naar de ingang gevaren. Daar wacht je nog een strenge tassencontrole en je bent binnen. Na de bekende atracties gedaan te hebben is het tijd voor koffie. In mainstreet zit een lekkere bakker en daar hebben we de appelflap (apple turnover) genuttigt. Zo een dag is best pittig je loopt van 10:00 tot 21:00 in het park te slenteren en als het druk is (en dat was het) loopt iedereen voor en langs je heen. Om 21:00 uur was dan de lichtjesparade en met een half uur vertraging, (ach we zijn het gewent) kwam hij langs. Dit is zo mooi om te zien een echte aanrader. Daarna vlug naar het kasteel voor de vuurwerkshow. Nou dat hebben we geweten. We hebben nog nooit zo veel mensen bij elkaar gezien. Het Nederlands elftal kan hier nog van dromen. Arick heeft het niet zo op drukte dus die begon te paniekeren. Wij maar naar de uitgang, maar dat gaat dus niet. Je zit gewoon vast tussen in menigte. Zelfs de mensen van Disney konden er niet langs. Als je hier wil kijken ga dan in mainstreet staan want alles gebeurt boven het kasteel en je kunt er gelijk weg.
Om 11:15 uur waren we thuis en was het tijd voor bed.
Morgen naar Animal Kingdom.

2 opmerkingen:

  1. Jammer van de drukte, maar ik hoop dat jullie er voor de rest een leuke dag van gemaakt hebben !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had ook moiete om het blog een beetje op tijd bij te houden, vooral in het begin.
    Knap dat jullie het vol gehouden hebben zo'n hele dag met die drukte en warmte. Wij gingen meestal rond een uur of drie uit een park os pas later op de dag er naar toe.
    Ik ben benieuwd naar Animal Kingdom

    BeantwoordenVerwijderen